Vi søker Communication foodie! 

Kommunikasjonsansvarlig for internasjonale merkevarer

 

Novelty Food er et norsk selskap i sterk vekst. Vi utvikler og markedsfører egne merkevarer innen sjokolade og mat internasjonalt. Våre produkter finnes i dag i Norge, Sverige, Østerrike og USA. Vi er samtidig på vei til å lansere i flere andre land. Blant våre produkter finner du VGAN og Grieg Suites

Vi søker nå etter en internasjonalt orientert kommunikatør og markedsfører som skal ha ansvaret for å utvikle og sikre vår kommunikasjon i eksisterende og nye markeder. Vi arbeider tett med lokale distributører i hvert marked. Arbeidet er blant annet å hjelpe dem og sikre merkevarekommunikasjonen i samarbeid med dem og våre samarbeidspartnere. Vår kommunikasjon er i stor grad digital.

Vi er sikre på at du er en kreativ markedsfører som både kan finne de gode idéene – og ta disse ut i Norge og internasjonalt. Du har noen års erfaring med kommunikasjon både i Norge og internasjonalt med merkevarebygging, spesielt digitalt. Du er en god formidler og behersker norsk og engelsk svært godt. Det er en fordel om du har kjennskap til markedsføring i FMCG-segmentet.

Oppgaver:
• Utvikle og formidle vår kommunikasjonsplattform til våre samarbeidspartnere.
• Utvikle brandguider og maler for materiell.
• Ha ansvaret for og sikre videreutvikling av våre digitale kanaler.
• Gjennomføre tiltak i våre kanaler.

Brenner du i tillegg for å bygge opp norske varemerker internasjonalt, så vil vi gjerne møte deg.

Søknadsfrist: Snarest. Søknader vil bli vurdert fortløpende.


Novelty Food AS - Taste matters